CONTACT

Hebt u een vraag neem dan gerust contact met ons op Kijk ook in de veelgestelde vragen

KAART

Hoe vindt u Stacaravan de Zeester.

CONTACT

Neem contact met ons op.

FAQ

Veel gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.

CONTACT

U kunt ons op diverse manieren bereiken.

Telefoon

Neem contact met ons op via 06-22355273.

Contactformulier

Gebruik ons contactformulier voor uw vraag of opmerking.

Facebook

Stuur een bericht via onze Facebook pagina.

reCAPTCHA
Reserveer nu onze stacaravan!

VEEL GESTELDE VRAGEN

Welk beddengoed moeten we meenemen?
De pocketvering matrassen zijn voorzien van matrasbeschermers. Er zijn hoofdkussens en 1-persoonsdekbedden aanwezig. U neemt uw eigen beddengoed mee.
Is er een kinderbedje en stoeltje aanwezig?
Er is geen kinderbed en/of kinderstoeltje aanwezig. Deze dient u zelf mee te nemen.
Is er gratis WiFi aanwezig?
De camping is voorzien van diverse Wifimasten en hiervoor hebben wij een abonnement gesloten. U kunt dus inloggen op de gratis Wifi van de camping. Meer informatie en codes zijn aanwezig in de stacaravan.
Waar kan ik de beschikbaarheid nakijken?
U kunt dit meteen via de Homepagina checken of bij Tarieven & Reserveren de zoekmodule invullen. U voert uw aankomst en vertrekdatum in, u ziet dan of de gekozen periode beschikbaar is.
Mogen mijn honden mee?
Ja, u mag uw honden meenemen in onze stacaravan. De camping staat maximaal 2 honden per plaats toe en daaran moeten wij ons dan ook houden.
Mag de hond op de bank liggen?
Voor ons, en dan met name voor het schoonmaken, is het fijner als er geen honden op de bank liggen. Maar we begrijpen dat sommige honden dit gewend zijn. Alleen wanneer u gebruik maakt van de deken die in het halletje ligt of zelf meegebrachte schonen dekens, mag uw hond op de bank. Op de bedden zijn honden absoluut niet toegestaan.
Kan ik annuleren?
Natuurlijk is het mogelijk om te annuleren. Als u annuleert zes weken voor de aankomstdatum zullen wij de aanbetaling terugstorten. We brengen dan alleen € 35,00 administratiekosten in rekening. Als u daarna annuleert volgt er een verrekening in percentages van de betaalde huur. Wij hebben dan voor u speciaal die periode gereserveerd die we niet meer kunnen verhuren. Meer informatie over annuleren vindt u in de voorwaarden.
Is er animatie op de camping en wanneer?
In het hoogseizoen is er op de camping een animatieteam. Dit wordt volledig geregeld door de camping. Dit animatieteam is meestal aanwezig vanaf half juli tot eind augustus. Schik de website van de camping voor de exacte data.
Ik wil een dag ergens overdekt zwemmen. Waar kan ik dan terecht?
Op nog geen 10 minuten rijden ligt het subtropisch zwemparadijs van Port Zelande. Daar kunt u dagelijks terecht. Let wel op dat u hiervoor dient te reserveren. Meer informatie vindt u op de website van Port Zelande. Ook Zierikzee en Goes hebben een zwembad.
Is er op de camping een wasmachine en droger aanwezig?
Ja op de camping is een grote wasmachine en droger aanwezig. Deze bevindt zich in het centrale wasgebouw. Munten voor deze machines kunt u kopen bij de receptie van de camping.
Is er op de camping een grote diepvries aanwezig?
Ja op de camping is deze aanwezig voor algemeen gebruik. Vraag bij de receptie voor informatie hierover. Wij accepteren hier geen aansprakelijkheid bij vermissing of beschadiging. Onze stacaravan heeft een klein vriesvak in de koelkast.
Wat zijn de openingstijden van de receptie?
De receptie is geopend op alle weekdagen van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 17.30 uur. Op zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Op zondag is de receptie geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Dit wil nog wel eens wijzigen. Kijk voor de actuele openingstijden op het raam van de receptie.
Hoe krijg ik toegang tot de stacaravan?
Bij aankomst op de camping dient u zich eerst te melden bij de receptie. Zij zijn op de hoogte van uw komst. Daar ontvangt u een toegangspas voor de slagboom. Hiervoor betaalt u een borg van €20. Deze krijgt u aan het eind van de vakantie terug of u laat dit bedrag verrekenen met de toeristenbelasting en parklasten. Ook krijgt u van de receptie de sleutel van de stacaravan. Deze levert u aan het eind van de vakantie weer in bij de receptie. Let bij vertrek op de openingstijden van de receptie!
Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?
De stacaravan is vanaf 15.00 uur beschikbaar voor u, niet eerder i.v.m. schoonmaak. Op de dag van vertrek moet u uiterlijk om 11.00 uur de stacaravan verlaten. Let wel op de openingstijden van de receptie bij vertrek!
Mag ik roken in de stacaravan?
Nee. Roken is absoluut verboden in de stacaravan. Dit is alleen toegestaan op ons terras buiten, maar ruim wel de peuken op. Er staat een “asbak” (blauwe sierpot) met zand op het terras.
Is er een eetgelegenheid op de camping?
Op de camping is een kantine voor warme maaltijden of een drankje. Ook is er de mogelijkheid om eten af te halen.
Kan ik in de buurt van Burgh-Haamstede fietsen huren?
In Burgh vindt u de fietsenwinkel Bike Totaal. Daar kunt u onder meer fietsen en (honden)karren huren. De winkel vindt u naast de Albert Heijn. Ook wat verder voorbij de Albert Heijn is een fietsenverhuurbedrijf.
Waar vind ik een losloopgebied voor honden?
Als u bij vlak ons de poort uitgaat komt u op een (schelpen)pad. Als u naar links gaat, richting zee, is het losloopgebied na 10 minuten. Ook op het wandelpad lopen de honden vaak los. Op de stranden in de buurt mogen honden loslopen tussen 1 mei en 1 oktober, na 19.00 en voor 10.00 uur.
Mag de hond ook loslopen in de Zeepeduinen?
Nee honden moeten hier aangelijnd. Er wordt regelmatig gecontroleerd en de boete is EUR 90,00.
Kan ik de Zeester een weekend of losse dagen boeken?
Nee helaas. Onze stacaravan is alleen per week te boeken.
Is er een EHBO verbanddoos aanwezig?
Ja een uitgebreide verbanddoos is aanwezig, ook een blusdeken. Deze vindt u bovenop de keukenkast waarin de magnetron staat.

Staat uw vraag er niet bij. Neem dan contact op via het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook.